Agenda

Inspiratiemiddag Gevoelsverkenner ® 

Sluit je ook aan bij mijn Gevoelsverkenner ® inspiratiemiddag?  Het belooft een te gekke middag te worden op een geweldige locatie: Simpel en Puur in Wouwse Plantage.

Ik neem je deze middag mee in de wereld van  Gevoelsverkenner ® , de methodiek die ontwikkeld is  door Greetje Welten. Je doet op deze dag inspiratie op, krijgt tips  en handvatten en je gaat zelf op ontdekkingstocht met de methodiek.  Zo ben je daarna startklaar om de Gevoelsverkenner in te gaan zetten in jouw praktijk of in je klas! 

Als licentietrainer Gevoelsverkenner®  heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan in het werken met de methodiek. Daarnaast assisteer ik Greetje zo nu en dan bij een licentietraining in het prachige Klooster Nieuwkerk. Keer op keer ben ik getuige van prachtige processen die op gang komen bij zowel kinderen en volwassenen dankzij de inzet van de methodiek.  Hoe fijn is het, om deze kennis en ervaring te kunnen delen met andere professionals middels deze inspiratiemiddag! 

👉🏻Leer werken met de methodiek die je op beeldende wijze je gevoelswereld laat verkennen. Ontdek de kracht van het werken met beelden!

👉🏻Alle onderdelen uit de methodiek komen aan bod, ik laat je kenismaken met de 8 Verkenners en uiteraard gaan we ook zelf veel werken met de methodiek.

👉🏻Deze middag is inclusief onbeperkt koffie, thee, water, lekkers en je krijgt van mij een werkboek.

Een absolute aanrader voor  (kinder)coaches, (kinder)coaches in opleiding, therapeuten, (plusgroep) leerkrachten, remdials teachers en voor joú als je met kinderen, jongeren of volwassenen werkt en interesse hebt om de methodiek in te gaan zetten.  

Hallo, ik ben Monica (2)

Informatie:

Sluit aan op vrijdag 12 april óf op vrijdag 14 juni! 

De workshop start om 13.30 uur en zal eindigen om 16.30 uur.  Er  is de hele middag koffie, thee en water tot onze beschikking. Ook krijg je van mij een werkboekje waarin we zullen gaan werken.

Voor deze inspiratiemiddag is het belangrijk dat je de methodiek Gevoelsverkenner ® al in je bezit hebt en meeneemt. Heb je deze nog niet, dan kun je deze bestellen via:  www.greetjewelten.com

Locatie:

Simpel en Puur,  Plantagebaan 99c,  Wouwse Plantage (tussen Roosendaal en Bergen op Zoom). Je kunt gratis parkeren bij de locatie.  Simpel en Puur is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wanneer?

Vrijdag  12 april 2024     óf

Vrijdag 14 juni 2024

Kosten:

€99,-  per deelnemer

Geef je snel op voor deze toffe inspiratiemiddag! Er is plaats voor maximaal  8 deelnemers. 

Na aanmelding krijg je van mij een betaallink, na betaling is je aanmelding definitief. 

 

Even kennismaken bij een kop thee of koffie?

Of heb je nog vragen over de behandeling of de mogelijkheden voor vergoeding? Neem gerust contact op, dan vertel ik je meer over mijn werkwijze en kun je ook ontdekken of ik de juiste persoon ben om jou en je gezin te helpen. 

OVER PRAKTIJK BEELDIG

Praktijk Beeldig is een initiatief van Monica Buijsen. Geregistreerd kindercoach én specialist op het gebied van beelddenkende kinderen. Praktijk Beeldig voldoet aan de wettelijke eisen die de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) stelt.

Vertrouwenspersoon de NFG: dhr. Theo Splinter vertrouwenspersoon@de-nfg.nl

"If a child can't learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn." - Ignacio Estrada

CONTACT

Vinkenslag 6
4634 TE Woensdrecht
(alleen op afspraak)

Tel. (06) 408 672 64
Email info@praktijkbeeldig.nl
KvK. 68573553

ALGEMEEN

IK BEN GEREGISTREERD BIJ:

IMG_3301
NFG logo
praktijkbeeldig keurmerk bpsw
IMG_3339
IMG_3341