Agenda

Inspiratiemiddag Gevoelsverkenner ® 

Sluit je ook aan bij mijn Gevoelsverkenner ® inspiratiemiddag?

Eerstevolgende data:

Vrijdag 12 april

Vrijdag 14 juni

Het belooft een te gekke middag te worden op een geweldige locatie: Simpel en Puur in Wouwse Plantage.

Ik neem je deze middag mee in de wereld van  Gevoelsverkenner ® , de methodiek die ontwikkeld is  door Greetje Welten. Je doet op deze dag inspiratie op, krijgt tips en handvatten en je gaat vooral veel zelf op ontdekkingstocht met de methodiek.  Zo ben je daarna startklaar om de methodiekin te gaan zetten in jouw praktijk of in je klas!

Als licentietrainer Gevoelsverkenner®  heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan in het werken met de methodiek. Daarnaast assisteer ik Greetje zo nu en dan bij een  licentietraining in het prachtige Klooster Nieuwkerk in Goirle. Keer op keer ben ik getuige van prachtige processen die op gang komen bij zowel kinderen als volwassenen dankzij de inzet van de methodiek. Hoe fijn is het, om deze kennis en ervaring te kunnen delen met andere professionals middels deze inspriatiemiddag!  

👉🏻Leer werken met de methodiek die je op beeldende wijze je gevoelswereld laat verkennen. De kracht van het werken met beelden!

Alle basisonderdelen uit de methodiek komen aan bod, ik laat je kenismaken met de 8 Verkenners en uiteraard gaan we vooral zelf veel werken met de methodiek. 

👉🏻De  middag is inclusief koffie, thee, water en lekkers. Je krijgt van mij een werkboek, een groot Gevoelsverkenner landschap en wat andere  Gevoelsverkenner® extra's.

Een absolute aanrader voor  (kinder)coaches, (kinder)coaches in opleiding, therapeuten, (plusgroep) leerkrachten, RT'ers, IB'ers en voor joú als je met kinderen, jongeren of volwassenen werkt en interesse hebt om de methodiek in te gaan zetten.  

Hallo, ik ben Monica (2)

 Informatie:

De workshop start om 13.30 uur en zal eindigen om  uiterlijk 17.00 uur

Voor deze inspiratiemiddag is het belangrijk dat je de methodiek Gevoelsverkenner ® al in je bezit hebt en meeneemt.  Heb je deze nog niet, dan kun je deze bestellen via:  www.greetjewelten.com

Locatie:

Simpel en Puur,  Plantagebaan 99c,  Wouwse Plantage (tussen Roosendaal en Bergen op Zoom). Je kunt gratis parkeren bij de locatie.  Simpel en Puur is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wanneer?

Vrijdag 12 april aanstaande  óf

Vrijdag 14 juni aanstaande

Kosten:

€99,-   per deelnemer inclusief onbeperkt koffie, thee en water, een werkboekje en diverse Gevoelsverkenner® extra's

Geef je snel op voor deze toffe inspriatiemiddag! Er is plaats voor maximaal  10 deelnemers. 

Na aanmelding krijg je van mij een betaallink, na betaling is je aanmelding definitief. 

 

Even kennismaken bij een kop thee of koffie?

Of heb je nog vragen over de behandeling of de mogelijkheden voor vergoeding? Neem gerust contact op, dan vertel ik je meer over mijn werkwijze en kun je ook ontdekken of ik de juiste persoon ben om jou en je gezin te helpen. 

OVER PRAKTIJK BEELDIG

Praktijk Beeldig is een initiatief van Monica Buijsen. Geregistreerd kindercoach én specialist op het gebied van beelddenkende kinderen. Praktijk Beeldig voldoet aan de wettelijke eisen die de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) stelt. Onze klachtenregeling is opvraagbaar bij de praktijk. 

Vertrouwenspersoon van de NFG is dhr Theo Splinter

 

"If a child can't learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn." - Ignacio Estrada

CONTACT

Vinkenslag 6
4634 TE Woensdrecht
(alleen op afspraak)

Tel. (06) 408 672 64
Email info@praktijkbeeldig.nl
KvK. 68573553

ALGEMEEN

IK BEN GEREGISTREERD BIJ:

IMG_3301
NFG logo
praktijkbeeldig keurmerk bpsw
IMG_3339
IMG_3341