Agenda

Inspiratiemiddag Gevoelsverkenner ® 

Sluit je aan bij mijn Gevoelsverkenner ® inspiratiemiddagdag? Súperleuk! Het belooft een te gekke dag te worden op een geweldige locatie: Simpel en Puur in Wouwse Plantage.

Ik neem je deze middag mee in de wereld van  Gevoelsverkenner ® , de methodiek die ontwikkeld is  door Greetje Welten. Je doet op deze dag inspiratie op, krijgt praktijkvoorbeelden, tips , handvatten en je gaat zelf op ontdekkingstocht met de methodiek.  

Na zelf vele uren met de methodiek aan de slag te zijn geweest in mijn praktijk met kinderen en jongeren, het volgen van de licentietraining én het assisteren van Greetje bij een licentietraining, voelt het voor mij dat het tijd is om andere professionals te gaan insprireren en enthousiast te maken over de methodiek.  

👉🏻Leer werken met de methodiek die je op beeldende wijze je gevoelswereld laat verkennen. De kracht van beelden!

👉🏻Alle onderdelen uit de methodiek komen aan bod, ik laat je kenismaken met de 8 Verkenners en uiteraard gaan we ook zelf werken met de methodiek. 

👉🏻De dag is volledig verzorgd en inclusief een heerlijke lunch in de middag, onbeperkt koffie, thee en water. 

Een absolute aanrader voor  (kinder)coaches, (kinder)coaches in opleiding, therapeuten, (plusgroep) leerkrachten en voor joú als je met kinderen, jongeren of volwassenen werkt en interesse hebt om de methodiek in te gaan zetten.  

Hallo, ik ben Monica (2)

Informatie:

De workshop start om 11.00 uur en zal eindigen om 16.00 uur.  De lunch wordt verzorgd en er is de hele dag koffie, thee en water tot onze beschikking. Ook krijg je van mij een werkboekje waarin we zullen gaan werken en krijg je een hand-out mee.

Voor deze inspiratiemiddag is het belangrijk dat je de methodiek Gevoelsverkenner ® al in je bezit hebt en meeneemt.  Heb je deze nog niet, dan kun je deze bestellen via:  www.greetjewelten.com

Locatie:

Simpel en Puur,  Plantagebaan 99c,  Wouwse Plantage (tussen Roosendaal en Bergen op Zoom). Je kunt gratis parkeren bij de locatie.  Simpel en Puur is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wanneer?

Vrijdag 16 juni aanstaande

Kosten:

€149,-  inclusief onbeperkt koffie, thee en water, een heerlijke lunch, een werkboekje en een hand-out.

Geef je snel op voor deze toffe inspriatiemiddag! Er is plaats voor maximaal  6 deelnemers. 

Na aanmelding krijg je van mij een betaallink, na betaling is je aanmelding definitief. 

 

Even kennismaken bij een kop thee of koffie?

Of heb je nog vragen over de behandeling of de mogelijkheden voor vergoeding? Neem gerust contact op, dan vertel ik je meer over mijn werkwijze en kun je ook ontdekken of ik de juiste persoon ben om jou en je gezin te helpen. 

OVER PRAKTIJK BEELDIG

Praktijk Beeldig is een initiatief van Monica Buijsen. Geregistreerd kindercoach én specialist op het gebied van beelddenkende kinderen. Praktijk Beeldig voldoet aan de wettelijke eisen die de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) stelt.

Vertrouwenspersoon de NFG: dhr. Theo Splinter vertrouwenspersoon@de-nfg.nl

"If a child can't learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn." - Ignacio Estrada

CONTACT

Vinkenslag 6
4634 TE Woensdrecht
(alleen op afspraak)

Tel. (06) 408 672 64
Email info@praktijkbeeldig.nl
KvK. 68573553

ALGEMEEN

IK BEN GEREGISTREERD BIJ:

IMG_3301
NFG logo
praktijkbeeldig keurmerk bpsw
IMG_3339
IMG_3341