Kindercoaching

Wanneer kies je voor kindercoaching?

Boze buien, moeite hebben met het reguleren van emoties, negatief denken, onzekerheid, faalangst op school of het worstelen met hooggevoeligheid....

Als je kind even niet lekker in zijn vel zit, dan help ik graag om ervoor te zorgen dat het weer beter gaat.

Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van begeleiding. Ik help om inzicht te krijgen in de situatie en reik praktische handvatten aan, met als doel ervoor te zorgen dat jullie zelfvertrouwen groeit, je kind weer in balans komt en er meer rust is in het gezin.

praktijkbeeldig 2019 (8)
praktijkbeeldig 2019 (6)

 

Kindercoaching is een oplossingsgerichte vorm van begeleiding.  Met gebruik van spel en creatieve werkvormen kom ik tot gesprekken met het kind. Ik sluit aan bij waar jouw zoon of dochter graag mee werkt. Je kind krijgt inzicht in de situatie en leert eigen oplossingen te bedenken om de situatie de baas te kunnen. Tijdens de duur van een traject is er veel contact met de ouders.

In mijn kleinschalige praktijk aan huis staan persoonlijke aandacht en het bieden van een fijne sfeer voorop. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten.  Ik heb geen wachtkamer en plan sessies en gesprekken nooit dicht op elkaar. Zo heb ik alle aandacht voor jullie, en als we eens wat uitlopen, dan kan dat.

Wil je samen met mij gaan werken aan een oplossing voor jou en je kind?  Heb je vragen over de duur van een traject of mogelijke vergoeding?  Wacht dan niet langer en neem contact met me op. Ik informeer je graag!

"Waarom moeilijk doen als het samen kan?" - Loesje

Samenwerking You&Me Psychologie

 Samen sta je sterker, daar ben ik van overtuigd. Samen heb je meer kennis, zie je meer en kun je gewoon meer.  Daarnaast vind ik  het hebben van een sparringpartner ontzettend fijn, omdat ik mijn praktijk alleen draai. 

Sinds de oprichting van Beeldig werk ik regelmatig samen met kinder-en jeugdpsycholoog Mirjam de Nijs van You&MePsychologie. Bij het geven van beelddenktraining, maar ook bij de behandeling van andere problematieken die we tegenkomen in onze praktijken is gebleken dat we een goed team vormen.

In 2018 gaven we samen met succes een aantal lezingen over beelddenken. 

Mocht tijdens een traject bij Beeldig blijken dat er meer nodig is dan coaching, bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of begeleiding door een kinderpsycholoog, dan is doorverwijzing naar You&Me Psychologie altijd een mogelijkheid. Zo ben je dus altijd gegarandeerd van de  best passende hulp voor je kind!

praktijkbeeldig 2019 (4)

Even kennismaken bij een kop thee of koffie?

Of heb je nog vragen over de behandeling of de mogelijkheden voor vergoeding? Neem gerust contact op, dan vertel ik je meer over mijn werkwijze en kun je ook ontdekken of ik de juiste persoon ben om jou en je gezin te helpen. 

OVER PRAKTIJK BEELDIG

Praktijk Beeldig is een initiatief van Monica Buijsen. Geregistreerd kindercoach én specialist op het gebied van beelddenkende kinderen. Praktijk Beeldig voldoet aan de wettelijke eisen die de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) stelt.

Vertrouwenspersoon de NFG: dhr. Theo Splinter vertrouwenspersoon@de-nfg.nl

"If a child can't learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn." - Ignacio Estrada

CONTACT

Vinkenslag 6
4634 TE Woensdrecht
(alleen op afspraak)

Tel. (06) 408 672 64
Email info@praktijkbeeldig.nl
KvK. 68573553

ALGEMEEN

IK BEN GEREGISTREERD BIJ:

IMG_3301
NFG logo
praktijkbeeldig keurmerk bpsw
IMG_3339
IMG_3341